Van Hunen Verhuizingen
al meer dan 70 jaar


Verhuizen is voor de meeste mensen een zeldzame gebeurtenis. Voor verhuisbedrijf Van Hunen is het dagelijks werk, zelfs al meer dan 70 jaar. Bekijk wat Van Hunen Verhuizingen voor je kan betekenen.


Diensten Contact

Verhuizen, wat nu?


Je gaat verhuizen? Verhuisbedrijf Van Hunen helpt je bij zowel nationale als internationale verhuizingen. Tegen een scherp tarief zorgen wij ervoor dat jouw spullen de aandacht krijgen die ze verdienen. Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan!Download de inventarislijst

Stuur ons gerust een ingevulde inventarislijst voor een vrijblijvende offerte op maat!


Bij verhuizen moet je aan veel dingen denken. Er worden vaak zaken over het hoofd gezien. Van Hunen verhuizingen kan hierin uitstekend ondersteunen. Om een goed overzicht te krijgen hebben wij een inventarislijst gemaakt. Op basis van een ingevulde inventarislijst kunnen wij snel een offerte maken zodat je direct weet wat de verhuizing gaat kosten.

Snel en eenvoudig een overzicht krijgen van je inventaris? Download onze inventarislijst. Vul deze in en stuur deze naar info@vanhunenverhuizingen.nl. Mocht je vragen hebben? Geen probleem, neem gerust contact op met ons.
9.3

Warm

Met 28graden in de zon bergen werk versjouwen met heel veel glas en ondanks pech lekke band toch rustig blijven . Alles netjes op de plaats en zeer vriendelijke Mensen! En alle glas heel gebleven
- Heelsum

De verhuizing verliep vlot, het werd geen chaos en wij konden daarna even uitrusten.

De verhuizers kwamen op tijd, de verhuizing verliep gecontroleerd en alles werd netjes weer in elkaar gezet, zodat wij het bed ook direct weer konden opmaken. Het was alleen jammer dat niet alle verhuizers even zorgvuldig waren. Er was vergeten een kastje te sealen, waardoor de la eruit viel en beschadigd raakte. Helaas was een nieuw front niet meer te krijgen. Van een andere kast was een scharnier zoekgeraakt, een nieuw scharnier was ook niet meer te krijgen. De handyman heeft enorm zijn best gedaan om een passend scharnier te vinden, uiteindelijk heeft hij er zelf een gemaakt. Het was een knap stukje werk, maar het voldoet toch niet. De deur hangt nog steeds scheef en hij kan niet helemaal open. Wat ik ook jammer vind, is dat de verhuizer tussentijds geen dozen wilde ophalen. Uiteindelijk is dit toch wel gebeurd. Ik beveel deze verhuizer aan als ze zorgvuldiger te werk gaan. Verder ging alles goed.
- Velp

Vakmanschap

Op korte termijn een verhuizing georganiseerd. Snelle actie. Rob van Hunen is langsgekomen overzag het hele interieur en het een plan geschetst. . Offerte gemaakt en vooral meedenken nog voordat ik getekend had. Op de dag van de verhuizing twee vakmannen. Jaap en Richard die kalm en vakkundig de hele verhuizing in een paar uur tijd in twee containers hebben gedirigeerd. Kortom van Hunen heeft mij enorm geholpen. En ondanks dat het een van de stressvolste dagen in een mensenleven zou kunnen zijn was het een aangename dag die ik mij zal herinneren als een warm afscheid van een fijne plek.
- Nootdorp

Snelle inpakkers

Alles verliep vlot. Een puntje: de verwachting was dat het verhuisteam om 8 u aanwezig zou zijn en dit werd middag. Even vergeten de gewijzigde tijd door te geven. Het team was super en hadden er zo te zien ook plezier in
- Elten

Klantervaringen

 • Femke Mulders
  Jullie maken een verhuizing makkelijker en aangenamer. Sfeer tussen collega's erg goed en leuk zelfs met deze warmte, petje af voor jullie! Volgende keer weet ik jullie weer te vinden.
  Femke Mulders
 • Vincent van den Broek
  Echt een super team aan verhuizers kwam er bij ons de spullen inladen en op het nieuwe adres uitpakken.. Alles werd netjes op zijn plek gezet.. Het team wat er was liep als een gesmeerde machine.. Echt top werk!! �
  Vincent van den Broek
 • Rob Ellenbroek
  Ze hebben de verwachtingen overtroffen! Meer gedaan dan om gevraagd was.Goede eigen initiatieven genomen en het was allemaal snel klaar
  Rob Ellenbroek
 • Tineke Cobussen
  Piano verhuizing naar de 4e etage! Wat een klasse en professionaliteit! Dank jullie wel mannen! Wij weten wel wie we de volgende keer vragen. Echt een aanrader.????
  Tineke Cobussen
 • Jeffrey Stienstra
  Geweldige mensen! Hele verhuizing van a tot z proffesioneel afgehandeld! Alleen dat U en meneer en mevrouw begon wel irritant te worden. Bedankt jordy, Brian en Henk en de rest! Henk is mijn held van vandaag.
  Jeffrey Stienstra

Van Hunen Verhuizingen
is aangesloten bij