Van Hunen Verhuizingen
al meer dan 70 jaar


Verhuizen is voor de meeste mensen een zeldzame gebeurtenis. Voor verhuisbedrijf Van Hunen is het dagelijks werk, zelfs al meer dan 70 jaar. Bekijk wat Van Hunen Verhuizingen voor je kan betekenen.


Diensten Contact

Verhuizen, wat nu?


Je gaat verhuizen? Verhuisbedrijf Van Hunen helpt je bij zowel nationale als internationale verhuizingen. Tegen een scherp tarief zorgen wij ervoor dat jouw spullen de aandacht krijgen die ze verdienen. Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan!Download de inventarislijst

Stuur ons gerust een ingevulde inventarislijst voor een vrijblijvende offerte op maat!


Bij verhuizen moet je aan veel dingen denken. Er worden vaak zaken over het hoofd gezien. Van Hunen verhuizingen kan hierin uitstekend ondersteunen. Om een goed overzicht te krijgen hebben wij een inventarislijst gemaakt. Op basis van een ingevulde inventarislijst kunnen wij snel een offerte maken zodat je direct weet wat de verhuizing gaat kosten.

Snel en eenvoudig een overzicht krijgen van je inventaris? Download onze inventarislijst. Vul deze in en stuur deze naar info@vanhunenverhuizingen.nl. Mocht je vragen hebben? Geen probleem, neem gerust contact op met ons.
9.3

Top verhuizing en voor de derde keer zelfs

Goeie ploeg mensen die je binnen 6 uur van a naar b verhuizen met ervaring, inzicht, en begrip. Van intake, administratie tot uitvoering alleen maar lof! Reuze bedankt!
- Huissen

Duidelijke afspraken; goed nagekomen.

De intake en de offerte voor deze verhuisklus waren helder. Het contact met kantoor verliep steeds prettig. De verhuizers werkten zorgvuldig. Het waren allen prettige mensen om over de vloer te hebben. Eindafrekening ook geheel volgens afspraak.
- Duiven

Snel, vakkundig, individueel en uitstekende service

Dit is de tweede keer dat ik met van Hunen ben verhuisd. Zeer correct en vriendelijk personeel waarbij iets extra's doen voor de klant alle ruimte is. Daarnaast vakkundig en snel met de juiste veiligheid voor de spullen.
- Kampen

Ontzorgd met humor en nauwkeurigheid

Het was een heel fijn idee dat de verhuizers zouden komen. Ik kreeg van tevoren voldoende dozen aangeleverd in verschillende maten en instructies voor het slim inpakken. Alles goed voorbereid en tijdens de verhuizing verliep alles op rolletjes. En waar het even tegenzat, of er een kink in de kabel, werd er snel een oplossing gevonden. Er werd hard gewerkt, niets leek te veel te zijn en daarbij hebben we veel gelachen. Een fijne ontspanning verhuizing dus!
- Wolfheze

Klantervaringen

 • Femke Mulders
  Jullie maken een verhuizing makkelijker en aangenamer. Sfeer tussen collega's erg goed en leuk zelfs met deze warmte, petje af voor jullie! Volgende keer weet ik jullie weer te vinden.
  Femke Mulders
 • Vincent van den Broek
  Echt een super team aan verhuizers kwam er bij ons de spullen inladen en op het nieuwe adres uitpakken.. Alles werd netjes op zijn plek gezet.. Het team wat er was liep als een gesmeerde machine.. Echt top werk!! �
  Vincent van den Broek
 • Rob Ellenbroek
  Ze hebben de verwachtingen overtroffen! Meer gedaan dan om gevraagd was.Goede eigen initiatieven genomen en het was allemaal snel klaar
  Rob Ellenbroek
 • Tineke Cobussen
  Piano verhuizing naar de 4e etage! Wat een klasse en professionaliteit! Dank jullie wel mannen! Wij weten wel wie we de volgende keer vragen. Echt een aanrader.????
  Tineke Cobussen
 • Jeffrey Stienstra
  Geweldige mensen! Hele verhuizing van a tot z proffesioneel afgehandeld! Alleen dat U en meneer en mevrouw begon wel irritant te worden. Bedankt jordy, Brian en Henk en de rest! Henk is mijn held van vandaag.
  Jeffrey Stienstra

Van Hunen Verhuizingen
is aangesloten bij