Verhuisbedrijf Apeldoorn

Verhuisbedrijf Apeldoorn
‘’Uw verhuizing in Apeldoorn voordelig en onbezorgd geregeld’’

Ziet u er tegenop om alle zaken die komen kijken bij uw verhuizing zelf te moeten regelen? Van Hunen Verhuizingen heeft jarenlange ervaring met het strak organiseren van verhuizingen in Apeldoorn en neemt u deze zorg graag uit handen.

- Scherp tarief
- 60+ jaar ervaring in Apeldoorn
- Complete verhuizingen
- Gedeeltelijke verhuizingen
- Persoonlijk stappenplan verhuizen
- Jouw wensen centraal
- Gratis vrijblijvend gesprek adviseur

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw verhuizing van of naar Apeldoorn te laten verzorgen door Van Hunen Verhuizingen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of via 0316 248 845.

Verhuisbedrijf met zestig jaar ervaring in Apeldoorn

Om een verhuizing voorspoedig te laten verlopen is specialistische kennis en ervaring erg belangrijk. Een verhuizing moet niet onderschat worden. Wanneer er wordt gekozen voor het zelfstandig uitvoeren van een verhuizing dient u er rekening mee te houden dat dit veel kostbare tijd in beslag zal nemen en dat u mogelijk beroep moet doen op hulp van familie of vrienden. Naast alle overige zaken die u moet regelen bij het verhuizen kan dit voor veel stress zorgen.

Voor van Hunen Verhuizingen is verhuizen een proces dat dagelijks professioneel wordt uitgevoerd. Door onze ruime ervaring kunnen wij iedere verhuizing strak georganiseerd laten verlopen. Dit scheelt u een hoop zorgen en geregel.

Gratis vrijblijvend gesprek met onze verhuisadviseur

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij uw verhuizing in Apeldoorn? Geen verhuizing is hetzelfde en daarom zorgt Van Hunen Verhuizingen altijd voor een persoonlijke aanpak.

In een gratis en vrijblijvend gesprek met onze verhuisadviseur worden uw wensen en eisen in kaart gebracht en kan een vrijblijvende offerte worden opgesteld.

Van Hunen Verhuizingen verzorgt bovendien verschillende aanvullende diensten. Zo kunt u desgewenst beroep doen op een handyman, verhuiscoördinator of schoonmaakservice.

Handyman

Het is wel zo fijn als uw nieuwe woning ook daadwerkelijk af is wanneer u erin trekt. De professionele handyman van Van Hunen Verhuizingen ondersteunt u in allerlei klussen zoals het ophangen van gordijnen, witten en diverse kleine werkzaamheden en reparaties. Lees meer.

Verhuiscoördinator

Bij een verhuizing komen, behalve het verplaatsen van al uw hebben en houden, heel veel dingen kijken. Een verhuiscoördinator helpt u hierbij door ondersteuning te bieden en veel stress en zorgen uit handen te nemen. Lees meer.

Schoonmaakservice

Wanneer je net al jouw spullen heeft verplaatst is niets zo vervelend als het nog moeten schoonmaken van uw voormalige woning. De verschillende schoonmaakservice pakketten van Van Hunen Verhuizingen kunnen u de oplossing bieden. Lees meer over de mogelijkheden.

Tijdens het vrijblijvende gesprek legt onze verhuisadviseur u graag de mogelijkheden uit.

Doe-het-zelf of compleet verzorgde verhuizing

Bij Van Hunen Verhuizingen is het mogelijk om waar nodig hulp te krijgen bij uw doe-het-zelf verhuizing of u kunt de verhuizing compleet laten verzorgen. Wanneer u de verhuizing compleet laat verzorgen zullen onze speciaal opgeleide en gemotiveerde medewerkers:

- Complete inboedel in- en verpakken
- Meubels (de)monteren
- Verlichting plaatsen
- Schilderijen plaatsen
- Uitpakken verhuisdozen
- Afvoer overtollig meubilair
- Schoon opleveren woning

Wij beschikken over modern materiaal en hebben speciaal ingerichte vrachtwagens in diverse uitvoeringen. Ook beschikken wij over professionele verhuisliften.

Over Apeldoorn

Apeldoorn behoort met meer dan 155.000 tot de top tien van Nederlandse steden. Apeldoorn bestaat uit een combinatie van oude en nieuwe architectuur en heeft ondanks haar grootte geen stadsrechten. Als het stedelijk middelpunt van de Veluwe staat het dorp bekend om zijn groene karakter. Met attracties zoals de Apenheul, Julianatoren en het Paleis het Loo biedt Apeldoorn vermaak voor alle leeftijden.

Je gaat verhuizen of je bent verhuisd naar Apeldoorn? Verhuisbedrijf Van Hunen helpt u graag met het vinden van de weg in uw nieuwe stad. Meer weten?

Gemeente Apeldoorn
Marktplein 1
7311 LG Apeldoorn


VVV Kantoor Apeldoorn
Vosselmanstraat 299
7311 LC Apeldoorn

Station Apeldoorn
Stationsplein 8
7311 NZ Apeldoorn

Winkelen in Apeldoorn
Hoofdstraat
7311 Apeldoorn

Offerte aanvraag