Verhuisbedrijf Arnhem

Verhuisbedrijf Arnhem‘’Uw verhuizing in Arnhem voordelig compleet georganiseerd’’

Heeft u verhuisplannen in Arnhem? Bespaar uzelf onnodige stress en gedoe en laat uw verhuizing professioneel verzorgen door Van Hunen Verhuizingen. Het strak organiseren van verhuizingen is onze specialiteit en voor een scherp tarief zorgen wij ervoor dat uw verhuizing de aandacht krijgt die het verdient.

- Voordelig tarief - 60+ jaar ervaring in Arnhem - Vrijblijvend gratis gesprek adviseur - Complete verhuizingen - Gedeeltelijke verhuizingen - Tijdelijke opslag - Uw wensen centraal

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw verhuizing van of naar Arnhem te laten verzorgen door Van Hunen Verhuizingen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of via 0316 248 845.

Verhuisbedrijf met zeer ruime ervaring in Arnhem

Verhuizen is voor Van Hunen Verhuizingen een dagelijkse bezigheid. Met meer dan zestig jaar ervaring in Arnhem kan Van Hunen Verhuizingen elke verhuizing professioneel verzorgen. Welke wensen u ook heeft, voor ons is het altijd een uitdaging om een passende oplossing te vinden.

Om iedere verhuizing strak te laten verlopen, hebben wij een breed scala aan aanvullende diensten beschikbaar. Zo is het inhuren van een handyman, verhuiscoördinator of schoonmaakservice geen enkel probleem. Ook het verzorgen van tijdelijke opslag voor uw inboedel is bij Van Hunen Verhuizingen zo geregeld.

Van Hunen handyman

Zijn er nog kleine reparaties, herstelwerkzaamheden, of moeten de schilderijen nog worden opgehangen worden? De professionele handyman is inzetbaar voor diverse karweitjes zodat uw woning helemaal af is na het verhuizen.

Verhuiscoördinator

Een verhuizing is meer dan alleen het verplaatsen van uw spullen van het ene naar het andere huis en kan heel wat stress met zich meebrengen. De ervaren verhuiscoördinatoren van Van Hunen kunnen u ontlasten en bieden ondersteuning bij uw verhuizingen. Meer weten?

Schoonmaakservice

Dient uw vorige huis schoon opgeleverd te worden? De verschillende schoonmaakservice pakketten helpen u hierbij! Zo hoeft u zich enkel te richten op uw nieuwe huis en zorgen wij dat uw voormalige huis perfect achtergelaten wordt. Meer weten?

Maak een vrijblijvende afspraak met onze verhuisadviseur. Hij kan u professioneel adviseren over het organiseren van uw verhuizing. In een gratis en vrijblijvend gesprek worden jouw wensen in kaart gebracht en wordt op basis van deze wensen een offerte opgesteld. Wel zo prettig omdat je dan geen zorgen hoeft te maken over verrassingen achteraf.

Voor alle soorten verhuizingen

Van Hunen Verhuizingen verzorgt zowel complete verhuizingen als doe-het-zelf verhuizingen. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen zullen wij u helpen met uw verhuizing. Uw verhuizing is nog nooit zo makkelijk geweest:

- Complete inboedel in- en verpakken
- Tijdelijk opslaan inboedel
- Meubels (de)monteren
- Verlichting plaatsen
- Schilderijen plaatsen
- Uitpakken verhuisdozen
- Afvoer overtollig meubilair
- Schoon opleveren woning

Wij beschikken over het beste materiaal en hebben speciaal ingerichte vrachtwagens in diverse uitvoeringen. Ook beschikken wij over verhuisliften.

Over de stad Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van Gelderland met een inwoners aantal van 152.288 inwoners. Arnhem is bekend vanwege 'De slag om Arnhem', het Fashion Festival Arnhem en attracties als Burgers' Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. De stad kent een gezellig stadskern met rijke historie en is omgeven door een grote diversiteit aan landschappen.

Verhuisbedrijf Van Hunen helpt u wanneer u voor het eerst naar Arnhem gaat verhuizen graag een eindje op weg. De onderstaande adressen helpen u bij het doorgeven van de verhuizing en het ontdekken van Arnhem.

Gemeente Arnhem

Koningstraat 38
6811 DG Arnhem

VVV Arnhem

Stationsplein 13
6811 KG Arnhem

Station Arnhem

Willemsplein
6811 KA Arnhem

Winkel gebied om en rond

Ketelstraat
6811 CZ Arnhem

Offerte aanvraag