Verhuisbedrijf Arnhem


‘’Jouw verhuizing in Arnhem voordelig compleet georganiseerd’’

Verhuisbedrijf Arnhem - Heb je verhuisplannen in Arnhem? Bespaar jezelf onnodige stress en gedoe. Laat je verhuizing professioneel verzorgen door Van Hunen Verhuizingen. Het strak organiseren van verhuizingen is dan ook onze specialiteit. Voor een scherp tarief zorgen wij als Erkende Verhuizer er dan voor dat jouw verhuizing de aandacht krijgt die het verdient. Wat kun je verwachten bij Van Hunen verhuizingen?

- Een voordelig tarief
- 70 jaar ervaring in Arnhem
- Vrijblijvend een gratis gesprek met een verhuisadviseur
- Complete verhuizingen
- Gedeeltelijke verhuizingen
- Tijdelijke opslag
- Jouw wensen staan centraal

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die er zijn? Of heb je toch vragen aan ons? Over je verhuizing van of naar Arnhem. Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier. Of bel naar 0316 248 845.

Verhuisbedrijf Arnhem met een zeer ruime ervaring

Verhuizen is voor Erkende Verhuizer Van Hunen Verhuizingen een dagelijkse bezigheid. Van Hunen Verhuizingen heeft meer dan zeventig jaar ervaring als verhuizers. Daardoor kan iedere verhuizing in Arnhem professioneel verzorgd worden. Welke wensen je ook hebt, wij vinden altijd een passende oplossing om aan jouw wensen en eisen te voldoen.

Iedere verhuizing strak en op de juiste manier laten verlopen? Van Hunen Verhuizingen heeft een aanbod van verschillende diensten. Zo is het inhuren van een handyman, verhuiscoördinator of schoonmaakservice geen probleem. Ook het verzorgen van tijdelijke opslag voor jouw inboedel is bij Van Hunen Verhuizingen zo geregeld.

Van Hunen handyman
Zijn er nog kleine reparaties of herstelwerkzaamheden? Moeten de schilderijen nog opgehangen worden? Van Hunen biedt dan een handige handyman. De professionele handyman is inzetbaar voor diverse karweitjes. Hierdoor is jouw woning helemaal af na de verhuizing en blijven er geen klusjes liggen.

Verhuiscoördinator
Een verhuizing is meer dan alleen het verplaatsen van jouw spullen van het ene naar het andere huis en kan heel wat stress met zich meebrengen. De ervaren verhuiscoördinatoren van Van Hunen Verhuizingen kunnen je hier in ontlasten. Daardoor bieden ze ondersteuning bij jouw verhuizingen. Wil je meer weten over Van Hunen Verhuizingen? Neem dan gerust contact met ons op.

Schoonmaakservice
Moet je jouw vorige huis schoon opleveren? De verschillende schoonmaakservice pakketten helpen je hier dan bij! Daardoor hoef je je alleen te richten op jouw nieuwe huis. Van Hunen zorgt ervoor dat jouw vorige huis perfect achtergelaten wordt. Wil je hier meer over weten?

Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze verhuisadviseur. De adviseur kan je professioneel adviseren over het organiseren van jouw verhuizing. In een gratis en vrijblijvend gesprek worden jouw wensen in kaart gebracht. Op basis van jouw wensen stellen wij een offerte op maat op. Dit is wel zo prettig omdat je je dan geen zorgen hoeft te maken voor verassingen achteraf.

Voor alle soorten verhuizingen

Van Hunen verhuisbedrijf Arnhem verzorgt zowel complete verhuizingen als doe-het-zelf verhuizingen. Eerst brengen we jouw persoonlijke wensen in kaart. Daarna zullen wij je helpen met jouw verhuizing. Jouw wensen staan centraal tijdens de verhuizing. Wat kan Van Hunen Verhuizingen jou bieden?

- De complete inboedel in- en verpakken

- Tijdelijk opslag van de inboedel
- De meubels (de)monteren
- De verlichting te plaatsen
- Schilderijen op te hangen
- Uitpakken van de verhuisdozen
- Afvoer van overtollig meubilair
- Het schoon opleveren van de woning

Wij beschikken als Erkende Verhuizer over het beste materiaal voor jouw verhuizing. Daarvoor hebben wij bijvoorbeeld speciaal ingerichte vrachtwagens in diverse uitvoeringen. Ook beschikken wij over verhuisliften. Van Hunen verhuisbedrijf Arnhem, voor verhuizingen naar of in Arnhem.

Meer weten over de stad Arnhem? Belangrijke informatie voor je verhuisd naar Arnhem

Arnhem is de hoofdstad van Gelderland. De hoofdstad heeft een inwoners aantal van 152.288. Arnhem is bekend vanwege 'De slag om Arnhem'. Maar ook door het Fashion Festival Arnhem en attracties als Burgers' Zoo en het Nederlands Openluchtmuseum. De stad kent een gezellige stadskern maar ook rijke historie. Daarnaast is de stad omgeven door een grote diversiteit aan landschappen.

Van Hunen helpt je wanneer je voor het eerst naar Arnhem gaat verhuizen graag een eindje op weg. De onderstaande adressen helpen je bij het doorgeven van de verhuizing. Daarnaast wil je ook de stad ontdekken. Daar helpen wij jou ook graag bij als verhuisbedrijf Arnhem. Hierdoor ga jij je snel thuis voelen in Arnhem. Bekijk hieronder de locaties die handig zijn om te weten:

Het Gemeentehuis in Arnhem
Koningstraat 38
6811 DG Arnhem

Het VVV kantoor in Arnhem
Stationsplein 13
6811 KG Arnhem

Het centraal station in Arnhem
Willemsplein
6811 KA Arnhem

Het winkel gebied om en rond Ede
Ketelstraat
6811 CZ Arnhem