Categorie: Algemeen
Wij beschikken over zowel een liftwágen als een kleine verhuislift die meegenomen kan worden in onze verhuiswagen.
Categorie: Algemeen

Jazeker! Wij beschikken over een eigen verwarmde en beveiligde loods waar wij uw inboedel op kunnen slaan. Vraag naar de mogelijkheden via onze site.

Categorie: Algemeen

U kunt hiervoor ófwel telefonisch contact met ons opnemen via tel.nr. 0316-248845, ófwel onze inventarislijst invullen op onze website www.vanhunenverhuizingen.nl.

Categorie: Algemeen

Dit is zeker mogelijk; neemt u telefonisch contact met ons op voor de mogelijkheden en de voorwaarden.

Categorie: Algemeen

Daarin onderscheidt de Erkende Verhuizer zich van de zgn. beunhaas; uw inboedel is bij ons verzekerd tot een bedrag van € 100.000,- middels een Garantiecertificaat die u kunt afsluiten bij uw verhuizing.

Categorie: Algemeen

Het is natuurlijk mogelijk om alleen grote stukken te laten verhuizen door ons. U kunt hiervoor de inventarislijst op onze website invullen en aan ons verzenden. U ontvangt dezelfde werkdag nog een prijsindicatie van ons. Telefonisch contact met ons opnemen, kán natuurlijk ook.

Categorie: Algemeen

Ook de verhuizing van uw kwetsbare instrument is bij ons als Erkend Verhuizer in vertrouwde handen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Categorie: Algemeen

Vanzelfsprekend is dit mogelijk; in een vrijblijvend gesprek met onze verhuisadviseur nemen wij graag al uw wensen door.

Categorie: Algemeen

Zodra u een complete verhuizing bij ons vastlegt, krijgt u van ons de benodigde verhuisdozen, barrels, boekendozen etc. in bruikleen. U hoeft deze dus niet zelf aan te schaffen.

Categorie: Algemeen

Helaas bestaat een ‘standaard’-verhuizing niet, immers is ieder huis anders ingericht en heeft niet iedereen evenveel spullen te verhuizen. Voor een exacte offerte kunt u vrijblijvend én zonder kosten een afspraak maken met onze verhuisadviseur bij u thuis.