18 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10

Offerte aanvraag

Vraag hier jouw offerte aan

Wilt u snel een offerte hebben? Download dan de inventarislijst, vul deze in en stuur het naar info@vanhunenverhuizingen.nl .
Zo hebben wij snel inzicht wat jouw inventaris is en hoeveel werk dit is.

Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Download inventarislijst
Bel ons

+31 (0) 316 - 24 88 45

Email adres

info@vanhunenverhuizingen.nl

Maandag t/m vrijdag

08:30 - 17:00 uur


Contactformulier  Top geregeld!

  Afspraken zijn nagekomen, spullen verhuizen van oude naar nieuwe huis ging heel vlot en de mannen was niets te veel. Wel zorgen voor suiker en melk voor in de koffie :-)
  - Driel

  Gemaakte afspraken worden stipt, efficiënt en vriendelijk nagekomen.

  Onze emigratie naar Oostenrijk, remigratie naar Nederland en het afleveren van onze spullen uit de opslag zijn perfect uitgevoerd. Zowel op het laad- als op het losadres kwamen ze steeds op de afgesproken tijd aan. We werden gebeld als ze bijna ter plaatse waren. De medewerkers van Van Hunen zijn rustig, beleefd, vriendelijk en weten van aanpakken. Ze houden goed overzicht. Voor we het wisten was de klus, waar wij best tegen op zagen, geklaard. Onze spullen werden zorgvuldig in- en uitgeladen. Bedden en kasten zijn netjes uit elkaar gehaald en weer in elkaar gezet. Er is niets beschadigd en niets zoekgeraakt. De prijs was concurrerend en er volgde geen na-berekening omdat er meer dozen werden aangeboden dan was afgesproken. Van harte aanbevolen!
  - Dordrecht

  Top!

  Een verhuisbedrijf dat met je meedenkt. Er is altijd wel een oplossing.
  - Duiven

  Extremely friendly, Top quality when dismounting and moving / Reassembling can improve

  Movers were right on time, very friendly and nice, and they started to work immediately in a very efficient way. You feel your stuff is in very good care. When arriving in the new house, one of the (3) guy had to leave and the reassembling of the furniture went less smooth. Nothing was damaged, ruined or missed.
  - Wageningen
  18 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10
  Offerte aanvraag