24 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10

Offerte aanvraag

Vraag hier jouw offerte aan

Wilt u snel een offerte hebben? Download dan de inventarislijst, vul deze in en stuur het naar info@vanhunenverhuizingen.nl .
Zo hebben wij snel inzicht wat jouw inventaris is en hoeveel werk dit is.

Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Download inventarislijst
Bel ons

+31 (0) 316 - 24 88 45

Email adres

info@vanhunenverhuizingen.nl

Maandag t/m vrijdag

08:30 - 17:00 uur


Contactformulier  Vakkundig en realistisch

  Van Hunen was een van vijf bedrijven die ik via een website tegenkwam. Het was de duurste, maar ik had er toch het meeste vertrouwen in. Dit kwam door de voorbereiding, niet per e-mail maar persoonlijk, waardoor ik veel meer dozen kreeg dan ik zelf dacht nodig te hebben en ook meer details kon bespreken. Men kreeg op kantoor snel door dat vanwege het voetgangersgebied rond onze nieuwe woning een verhuizing in één dag niet mogelijk was. Snel werd besloten de verhuizing in twee dagen te doen.
  - Zutphen

  Professional Service

  We used their sefice for moving the large items, as well as to provide moving boxes and a handy man to move the lighting / shelving. Every thing went as planned - the guys were friendly on the move day and the move was completed quickly and painlessly. Would recommend.
  - Elst

  Top

  De verhuizing is heel goed uitgevoerd. Complimenten aan de mannen die dat hebben gedaan.
  - Duiven

  Perfecte verhuizing.

  Prima zorgeloze verhuizing gehad. De mannen denken met je mee bij het inpakken, het transport en bij het uitpakken. Ontspannen sfeer, maar stevig doorwerken zonder poespas. Alles stond snel, heel een netjes op z'n plek in het nieuwe huis.
  - Zaltbommel
  24 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.7/10
  Offerte aanvraag