30 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10

Offerte aanvraag

Vraag hier jouw offerte aan

Wilt u snel een offerte hebben? Download dan de inventarislijst, vul deze in en stuur het naar info@vanhunenverhuizingen.nl .
Zo hebben wij snel inzicht wat jouw inventaris is en hoeveel werk dit is.

Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Download inventarislijst
Bel ons

+31 (0) 316 - 24 88 45

Email adres

info@vanhunenverhuizingen.nl

Maandag t/m vrijdag

08:30 - 17:00 uur


Contactformulier  Vriendelijke top-kwaliteit

  We waren heel blij met de verhuisservice van Verhuisbedrjf Van Hunen. Van te voren werden onze wensen verkend en gaf men duidelijke informatie en heldere afspraken. Op de verhuisdag zelf waren vijf actieve toppers aanwezig, die wisten van aanpakken. Ze hebben alles ingeladen, vervoerd en keurig op z’n plek gezet en er is niets kapot of zoekgeraakt. Voor ons een zorg minder en dat voor een redelijke prijs. Kortom geweldig!
  - Nijmegen

  Geen problemen, efficient, vriendelijke mensen

  Alles was goed geregeld, alles volgens afspraak
  - Amsterdam

  In 1 woord: Geweldig!!!

  Een zeer goede ervaring: de mannen werkten vlot, netjes en waren zeer beleefd!!!
  - Millingen aan de Rijn

  Fout team?

  Geen overleg over planning door het team. Groot deel van de inventaris eerst uit de wagen op openbaar terrein plaatsen en dan uitgebreid pauzeren. Zo ruw met de dozen omgaan dat de meeste nu stuk zijn. Gezien resultaat en klanttevredenheid zijn ze dus veel te duur.

  Reactie van het bedrijf

  geachte mevrouw Hassel, we hebben de beoordeling gezien en daar ook meteen met u op gereageerd. we hebben u op het laatste moment er toch tussen weten te passen omdat een andere NIET Erkende Verhuizer u had laten zitten en wij dit toch voor u wilde oppakken . het was snikheet die dag en ook was de lossituatie een galerij op 1 hoog waar we konden aangeven en we daarom eerst een hoop op de galerij hebben gezet om het daarna weer door te zetten naar boven . met een man meer hadden we het meteen doorgelopen maar met 3 man dus niet en zeker niet met dit warme weer die dag, daarom dat de mannen ook uit veiligheid wat vaker even pauzeren , liever dat als ongelukken . verder was u op tijd over en zonder schade dus ondanks uw gevoel hebben we u toch een goede dienst verleend .

  - Arnhem
  30 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
  Offerte aanvraag