Verhuisbedrijf Doetinchem

‘’Ruim zeventig jaar ervaring met verhuizen in Doetinchem’’

Verhuisbedrijf Doetinchem - Verhuizen een tijdrovende en lastige bezigheid? Dat heb je misschien al eens ervaren. Bespaar jezelf dan ook het gedoe. Laat Van Hunen Verhuizing jouw verhuizing in of naar Doetinchem professioneel verzorgen. We nemen graag de zorg uit jouw handen. Onze klanten waarderen Van Hunen Verhuizingen vanwege de volgende kenmerken, die je dan ook van ons kunt verwachten:

- Een verhuizing op maat
- Scherp tarief voor een verhuizing in Doetinchem
- Ervaren medewerkers
- Gratis gesprek met verhuisadviseur
- Jouw wensen centraal
- Stappenplan verhuizen

Wil je meer informatie over de mogelijkheden bij Van Hunen Verhuizingen? Of heb je vragen over de verhuizing van of naar Doetinchem? Neem dan direct contact met ons op. Dit kan je doen via het contactformulier of ook telefonisch via 0316 - 24 88 45. Dan helpen we je graag verder.

Zoek je een Erkende Verhuizer met veel ervaring?


Van Hunen Verhuizingen heeft al 70 jaar ervaring. Een verhuizing laten verlopen zoals je hebt gepland? Dan is ervaring en kennis van zaken heel erg belangrijk. Verhuizen kan namelijk nogal eens onderschat worden. Dit kan uiteindelijk voor een hoop ellende zorgen.

Verhuizen vraagt veel van jouw tijd. Daarnaast heb je voor het veilig inpakken en verplaatsen van jouw spullen veel mensen nodig. Daarvoor moet je dan vaak familie en vrienden vragen. Wanneer je de verhuizing laat verzorgen door Van Hunen Verhuizingen heb je hier geen omkijken meer naar. Dit scheelt je een hoop zorgen en daarnaast ook veel stress.

Geheel vrijblijvend gesprek met onze verhuisadviseur


Ben je benieuwd geworden wat wij voor jou kunnen betekenen bij jouw verhuizing in Doetinchem? Iedere verhuizing is uniek. Dus ook jouw verhuizing. Daarom komen wij als verhuisbedrijf Doetinchem graag langs voor een persoonlijk gesprek, waarin we jouw wensen in kaart brengen. Op basis van jouw wensen en eisen wordt er een offerte opgesteld. Uiteraard is dit gesprek gratis en ook vrijblijvend. Wat is dan het voordeel van dit gesprek? Je hoeft je daardoor geen zorgen te maken over verassingen achteraf.

De kracht van Van Hunen Verhuizingen? Dat ligt in onze persoonlijke aanpak. Dit kunnen wij realiseren door middel van het brede aanbod van aanvullende diensten die wij aanbieden. Welke diensten bieden wij aan? Een handyman, verhuiscoördinator, schoonmaakservice of tijdelijke opslag van jouw inboedel. Dit is dan bij ons zo geregeld. Wil je hier meer over weten? Vraag gerust een gratis gesprek aan. Onze verhuisadviseur legt je dan de mogelijkheden graag uit.

Een verhuizing op maat dat bij jouw verhuizing past?


Bij Van Hunen verhuisbedrijf Doetinchem kun je een verhuizing in Doetinchem volledig laten verzorgen. Maar ondersteuning bij een doe-het-zelf verhuizing is ook mogelijk. Wat kun je dan van ons verwachten tijdens je verhuizing? Wanneer je de verhuizing door Van Hunen laat verzorgen kunnen onze speciaal getrainde en ervaren verhuisspecialisten de volgende werkzaamheden voor je verrichten:

- De complete inboedel in- en verpakken
- Meubels (de)monteren
- Verlichting plaatsen
- Schilderijen plaatsen
- Verhuisdozen uitpakken
- Overtollig meubilair afvoeren
- De woning schoon opleveren

Hoe voeren wij dit uit? Van Hunen beschikt over uitstekend materiaal. Daarnaast hebben we speciaal ingerichte vrachtwagens in diverse uitvoeringen. Maar ook beschikken wij als Erkende Verhuizer over professionele verhuisliften. Dit allemaal om jouw verhuizing goed te laten verlopen.

Evenementen in Doetinchem


Eindelijk, je gaat verhuizen! Maar is er een evenement in Doetinchem rond jouw verhuisdatum? Dan zijn er een aantal dingen die belangrijk zijn. Met name als de verhuizing plaatsvindt in de buurt van het centrum van Doetinchem. Van Hunen helpt je hier dan graag bij, zodat de verhuizing goed kan verlopen.
Zo kan het zijn dat er een ontheffing moet worden aangevraagd. Of dat er andere aanvullende maatregelen getroffen moeten worden. Wil je hier graag extra hulp bij? Van Hunen Verhuizingen regelt deze zaken graag voor je als Erkende Verhuizer.