Verhuisbedrijf Doetinchem

Verhuisbedrijf Doetinchem


‘’Ruim zestig jaar ervaring met verhuizen in Doetinchem’’

Dat verhuizen een tijdrovende en complexe bezigheid is heeft u wellicht al eens ervaren. Bespaar uzelf het gedoe en laat Van Hunen Verhuizing uw verhuizing professioneel verzorgen. Onze klanten waarderen Van Hunen Verhuizingen door de volgende kenmerken:

- Maatwerk
- Scherp tarief in Doetinchem
- Ervaren medewerkers
- Gratis gesprek met verhuisadviseur
- Uw wensen centraal
- Stappenplan verhuizen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw verhuizing van of naar Doetinchem te laten verzorgen door Van Hunen Verhuizingen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 0316 - 24 88 45.

Verhuizen is onze specialiteit in Doetinchem

Om een verhuizing te laten verlopen zoals gepland is ervaring en kennis van zaken van doorslaggevend belang. Verhuizen wordt nogal eens onderschat en dit kan voor een hoop ellende zorgen.

Verhuizen vraagt veel van uw tijd en voor het veilig inpakken en verplaatsen van uw spullen zijn veel mensen nodig. Wanneer u de verhuizing laat verzorgen door Van Hunen Verhuizingen heeft u hier geen omkijken meer naar. Dit scheelt u een hoop zorgen en stress.

Geheel vrijblijvend gesprek met onze verhuisadviseur

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u kunnen betekenen bij uw verhuizing in Doetinchem? Omdat iedere verhuizing uniek is, komen wij graag vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek om uw wensen in kaart te brengen. Uiteraard is dit gesprek gratis.

De kracht van Van Hunen Verhuizingen ligt in onze persoonlijke aanpak. Dit kunnen wij realiseren door het brede arsenaal aan aanvullende diensten dat wij aanbieden. Een handyman, verhuiscoördinator, schoonmaakservice of tijdelijke opslag van uw inboedel is bij ons dus zo geregeld. Onze verhuisadviseur legt u de mogelijkheden graag uit.

Van complete verhuizing tot doe-het-zelf

Bij Van Hunen Verhuizingen kunt u een verhuizing in Doetinchem volledig laten verzorgen maar ook ondersteuning bij een doe-het-zelf verhuizing is mogelijk. Wanneer u de verhuizing door Van Hunen Verhuizingen laat verzorgen kunnen onze speciaal getrainde en ervaren verhuisspecialisten de volgende werkzaamheden voor u verrichten:

- Complete inboedel in- en verpakken
- Meubels (de)monteren
- Verlichting plaatsen
- Schilderijen plaatsen
- Verhuisdozen uitpakken
- Overtollig meubilair afvoeren
- Woning schoon opleveren

Wij beschikken over uitstekend materiaal en hebben speciaal ingerichte vrachtwagens in diverse uitvoeringen. Ook beschikken wij over professionele verhuisliften.

Hou rekening met evenementen in Doetinchem

Wanneer uw verhuizing plaatsvindt in de buurt van het centrum van Doetinchem is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met het plaatsvinden van evenementen op de verhuisdatum.

Zo kan het zijn dat er een ontheffing moet worden aangevraagd of dat er aanvullende maatregelen getroffen moeten worden. Van Hunen Verhuizingen regelt dit graat voor u.
Offerte aanvraag