Verhuisbedrijf Deventer

Verhuisbedrijf Deventer‘’Uw verhuizing in Deventer voordelig en professioneel georganiseerd’’

Dat verhuizen een tijdrovende en complexe bezigheid is heeft u ongetwijfeld al eens ervaren. Bespaar uzelf het gedoe van een verhuizing en laat Van Hunen Verhuizing uw verhuizing professioneel verzorgen. Vele tevreden klanten ging u al voor:

- Scherp tarief in Deventer
- Maatwerk
- Ervaren medewerkers
- Uw wensen centraal
- Stappenplan verhuizen
- Gratis gesprek met verhuisadviseur

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw verhuizing van of naar Deventer te laten verzorgen door Van Hunen Verhuizingen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 0316 - 24 88 45.

Geoptimaliseerd proces door ruime ervaring in Deventer

Om een verhuizing voorspoedig te laten verlopen is specialistische kennis en ervaring erg belangrijk. Een verhuizing moet niet onderschat worden. Wanneer wordt gekozen voor het zelfstandig uitvoeren van een verhuizing dient u er rekening mee te houden dat dit veel kostbare tijd in beslag zal nemen en dat u mogelijk beroep moet doen op hulp van familie of vrienden. Naast alle overige zaken die u moet regelen bij het verhuizen kan dit voor veel stress zorgen.

Voor Van Hunen Verhuizingen is verhuizen een proces dat dagelijks professioneel wordt uitgevoerd. Door onze ruime ervaring kunnen wij iedere verhuizing strak georganiseerd laten verlopen. Dit scheelt u een hoop zorgen en geregel.

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen bij uw verhuizing in Deventer? Geen verhuizing is hetzelfde en daarom zorgt Van Hunen Verhuizingen altijd voor een persoonlijke aanpak.

In een gratis en vrijblijvend gesprek met onze verhuisadviseur worden uw wensen en eisen in kaart gebracht en kan een vrijblijvende offerte worden opgesteld.

Van Hunen Verhuizingen verzorgt bovendien verschillende aanvullende diensten. Zo kunt u desgewenst beroep doen op een handyman, verhuiscoördinator of schoonmaakservice. Onze verhuisadviseur legt u graag de mogelijkheden uit.

Geen wens te gek

Bij Van Hunen Verhuizingen is het mogelijk om waar nodig hulp te krijgen bij uw doe-het-zelf verhuizing of u kunt de verhuizing compleet laten verzorgen. Wanneer u de verhuizing compleet laat verzorgen zullen onze speciaal opgeleide en gemotiveerde medewerkers:

- Complete inboedel in- en verpakken
- Meubels (de)monteren
- Verlichting plaatsen
- Schilderijen plaatsen
- Verhuisdozen uitpakken
- Overtollig meubilair afvoeren
- Woning schoon opleveren

Wij beschikken over modern materiaal en hebben speciaal ingerichte vrachtwagens in diverse uitvoeringen. Ook beschikken wij over professionele verhuisliften.

Evenementen in Deventer

Wanneer uw verhuizing plaatsvindt in de buurt van het centrum van Deventer is het belangrijk dat er bij de verhuizing rekening wordt gehouden met evenementen die mogelijk plaatsvinden.

Mocht er tijdens de verhuisdatum een evenement plaatsvinden in de buurt van uw oude of nieuwe woning in Deventer, dan kan het zo zijn dat dit invloed heeft op uw verhuizing.

Zo kan het zijn dat er een ontheffing moet worden aangevraagd of dat er andere aanvullende maatregelen getroffen moeten worden. Van Hunen Verhuizingen kan dit voor u regelen.
Offerte aanvraag