Verhuisbedrijf NijmegenVerhuisbedrijf Nijmegen - Zoek je een Erkende verhuizer in Nijmegen en omgeving? Verhuizen kan een ingewikkelde en tijdrovende bezigheid zijn. Als je zelf al eens een verhuizing hebt meegemaakt, heb je dit ongetwijfeld zelf ervaren. Van Hunen Verhuizingen heeft al meer dan 70 jaar ervaring met verhuizingen en zijn dus de nummer 1 verhuizers Nijmegen. Wij nemen deze zorg graag uit jouw handen als Erkende Verhuizer bij jouw verhuizing in Nijmegen. Wat kun je verwachten van Van Hunen Verhuizingen?

- Een gratis gesprek met een verhuisadviseur
- Verhuizing op maat
- Een scherp tarief in Nijmegen
- Stappenplan voor jouw verhuizing
- Ervaren medewerkers
- Jouw wensen staan centraal

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Bijvoorbeeld om je verhuizing van of naar Nijmegen te laten verzorgen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier. Of neem telefonisch contact op via 0316 248 845, voor Erkende Verhuizer Van Hunen Verhuizingen.

Zoek je een verhuisbedrijf met ruime ervaring?

Door onze ervaring en specialistische verhuiskennis kunnen wij als verhuisbedrijf Nijmegen het verhuisproces van of naar Nijmegen optimaliseren. Een verhuizing wordt nogal eens onderschat. Het vraagt veel kostbare tijd om een verhuizing goed te laten verlopen. Vaak moeten mensen dan ook een beroep doen op vrienden en kennissen om te komen helpen.

Van Hunen Verhuizingen verzorgt al meer dan 70 jaar dagelijks verhuizingen. Hierdoor laten we iedere verhuizing professioneel verlopen. Onze medewerkers zijn daarvoor speciaal getraind. Bovendien gebruiken ze modern materiaal en een speciaal ingerichte vrachtwagen om je verhuizing voorspoedig te laten verlopen. Ook beschikken wij over handige verhuisliften om je inboedel veilig te verplaatsen. Wat is het voordeel hiervan? Zo ben je ervan verzekerd dat ook jouw inboedel veilig en snel aankomt in je nieuwe woning.

Wil je persoonlijk advies van onze verhuisadviseur?

Ben je benieuwd hoe Van Hunen Verhuizingen jouw verhuizing aan zou pakken? In een persoonlijk gesprek kun je dan aangeven wat jouw persoonlijke wensen zijn. Maar ook wat je van ons verwacht als verhuisbedrijf Nijmegen. Ook legt onze verhuisadviseur je dan graag uit wat de mogelijkheden zijn. Zo biedt Erkende Verhuizer Van Hunen je niet alleen een professionele verhuisservice maar kun je ook bij ons terecht voor aanvullende services zoals:

Een handyman
De professionele handyman van Van Hunen Verhuizingen biedt een oplossing. Moeten er nog laatste kluswerkzaamheden gedaan worden in je nieuwe huis? De handyman helpt je dan graag. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ophangen van gordijnen, behangen of herstelwerkzaamheden. Wij als verhuizers Nijmegen helpen je graag met deze werkzaamheden. Daardoor verhuis je naar een huis dat echt helemaal af is en zo blijven er geen klusjes liggen. Toch meer vragen over de handyman? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers.

De schoonmaakservice
Een verhuizing is meer dan alleen het verplaatsen van jouw inboedel. Zo moet jouw voormalige woning ook schoon achtergelaten worden. Na een vermoeiende verhuizing kan het erg vervelend zijn om terug te moeten om schoon te maken. Onze schoonmaakservice biedt hier dan een helpende hand. Wil je hier meer over weten? Bel dan naar: 0316 248 845, voor meer informatie over de schoonmaakservice mogelijkheden.

Een verhuiscoördinator
Wist je dat bij een verhuizing veel aandachtspunten komen kijken? Dit zijn dan wel 200 aandachtspunten waar je aan moet denken. Weet je ook niet waar je moet beginnen bij jouw verhuizing? De verhuiscoördinator biedt je ondersteuning bij al deze aandachtspunten.

Maak vrijblijvend een afspraak met onze verhuisadviseur. Aan de hand van dit gesprek zullen wij dan een offerte maken voor het verzorgen van de verhuizing. Op basis van jouw wensen zal deze offerte dan worden opgesteld. Het gesprek is gratis en vrijblijvend bij ons als verhuisbedrijf Nijmegen. Het voordeel van dit gesprek? Dat je je hierdoor geen zorgen hoeft te maken over verrassingen achteraf.

Verhuizen zoals jij dat wilt met verhuisbedrijf Nijmegen

Een verhuizing is erg persoonlijk en daarom staan jouw wensen bij een verhuizing door Van Hunen verhuisbedrijf Nijmegen altijd centraal. Gaat het om spullen die een hoge financiële of emotionele waarde hebben? Dan zorgen wij als Erkende verhuizer dat je spullen de aandacht krijgen die ze verdienen. Van Hunen Verhuizingen kan je als Erkende verhuizer onder andere helpen of ontlasten met de volgende werkzaamheden:

- De complete inboedel in- en verpakken
- De meubels te (de)monteren
- De verlichting te plaatsen
- Schilderijen op te hangen
- Verhuisdozen uitpakken
- Om overtollig meubilair af te voeren
- De woning schoon opleveren

Meer weten over Nijmegen en verhuizen?

Nijmegen telt meer dan 168.840 inwoners en is daarmee de grootste stad in de provincie Gelderland. De stad is omgeven door prachtige heuvel- en rivierlandschappen. De stad kent een lange geschiedenis. Deze geschiedenis is dan ook terug te zien in de historische gebouwen. Maar tevens ook in parken en musea. Nijmegen staat bekend om haar Museum het Valkhof, MuZIEum en het Sandome. Maar ook om het brede winkelaanbod. Daarnaast ook om de knusse winkeltjes die de stad een gemoedelijke sfeer geeft. Nijmegen is als studentenstad populair onder jonge mensen (20 tot 25 jaar). De wijk Lent en daarnaast ook de wijk Kwakkenberg zijn de afgelopen jaren het sterkst gegroeid.

Ben je nieuw in Nijmegen of ga je binnenkort verhuizen in of naar Nijmegen? Van Hunen verhuisbedrijf Nijmegen helpt jou dan graag op weg om je weg te vinden in de stad Nijmegen. De volgende adressen zullen je helpen jouw verhuiszaken te regelen en ook om de leukste plekjes van Nijmegen te ontdekken. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Of ben je op zoek naar informatieve plekken? Wij hebben deze al overzichtelijk voor je op een rijtje gezet:
Het VVV kantoor
Het Keizer Karelplein 32H
6511 NH Nijmegen

Stadhuis Nijmegen
Korte Nieuwstraat 6
6511 PP Nijmegen

Het centraal station in Nijmegen
Stationsplein 6
6512 AB Nijmegen

Wil je winkelen in de oudste winkelstraat van Nederland? Als verhuisbedrijf Nijmegen raden wij je deze straat aan:
Lange Hezelstraat
6511 CA Nijmegen

Evenementen in de omgeving van Nijmegen tijdens of in de periode van jouw verhuizing? Waar moet ik aan denken?
Verhuis je in de buurt van het centrum van Nijmegen? Dan is het soms noodzakelijk om rekening te houden met evenementen die plaatsvinden. Zo kan het voor komen dat je een ontheffing moet aanvragen of dat er ook andere aanvullende maatregelen getroffen moeten worden. Dit kan Van Hunen verhuizingen ook voor jou regelen om je compleet te ontlasten en je verhuizing soepel te laten verlopen. Benieuwd naar wat Erkende Verhuizer Van Hunen Verhuizingen voor jou kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op. Dan regelen we de juiste verhuizing voor jou op maat.