Verhuisbedrijf Ede


‘’Jouw verhuizing in Ede makkelijk en voordelig geregeld’’

Verhuisbedrijf Ede - Een verhuizing vergt veel tijd en ook veel energie. Zeker wanneer je de verhuizing volledig zelf gaat doen. Van Hunen Verhuizingen helpt je graag bij jouw verhuizing als Erkende Verhuizer. Daarnaast garanderen wij een overzichtelijk en zorgvuldig verhuisproces. Dit scheelt dan een hoop onnodige stress. Maar wat kun je verwachten van Van Hunen verhuizingen?

- Scherp tarief voor verhuizen Ede
- 70+ jaar ervaring in Ede
- Afgestemd op jouw wensen
- Een gratis gesprek met de verhuisadviseur
- Speciale diensten
- Een stappenplan voor het verhuizen

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Om jouw verhuizing van of naar Ede te laten verzorgen door Van Hunen Verhuizingen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via het contactformulier, maar ook telefonisch via 0316 - 24 88 45.

Zoek je een verhuisbedrijf met ruime ervaring?

De meeste mensen verhuizen slechts een paar keer in hun leven. Daarom heb je dan waarschijnlijk ook niet veel ervaring. Zoek je daarom een bedrijf met veel ervaring in verhuizingen? Voor de medewerkers van Van Hunen Verhuizingen is dit een dagelijkse bezigheid. Het bedrijf bestaat al meer dan zestig jaar en dit heeft ons doen uitgroeien tot specialist in verhuizen.

Een persoonlijk verhuisaanbod voor jou

De kracht van Van Hunen verhuisbedrijf Ede ligt in onze persoonlijke benadering. Iedere verhuizing is uniek. Daarom is een verhuizing op maat erg belangrijk. Wil je een advies gesprek voor jouw verhuizing? In een gratis vrijblijvend gesprek met onze verhuisadviseur brengen we jouw specifieke wensen in kaart. Voor een optimale verhuizing op maat.

Aan de hand van het gesprek kan er een offerte worden opgesteld. Hierdoor weet je waar je aan toe bent. Het voordeel van dit gesprek? Je hoeft je daardoor geen zorgen te maken over verrassingen achteraf. Van Hunen Verhuizingen kan je daarnaast een breed aanbod aanvullende diensten bieden. Een handyman, verhuiscoördinator of schoonmaakservice? Bij Van Hunen Verhuizingen is het zo voor je geregeld!

Jouw verhuiswensen centraal?

Van Hunen Verhuizingen kan helpen bij alle soorten verhuizingen in of naar Ede. Wij helpen je graag door de complete verhuizing te verzorgen. Hulp nodig bij een doe-het-zelf verhuizing? Wij als Erkende Verhuizer helpen je graag met je verhuizing. Jouw persoonlijke wensen staan hierin dan centraal. Wat kun je verwachten van verhuisbedrijf Van Hunen?

- Het uitpakken van verhuisdozen
- Het schoon opleveren van de woning
- Meubels (de)monteren
- Complete inboedel in- en verpakken
- Afvoer van overtollig meubilair
- Verlichting plaatsen
- Schilderijen ophangen

Wij beschikken over professioneel materiaal als Erkende Verhuizer. Ook hebben wij speciaal ingerichte vrachtwagens in diverse uitvoeringen. Wat is het voordeel? Zo laten we de verhuizing nog beter verlopen. Daarvoor beschikken wij ook over professionele verhuisliften.

Evenementen in Ede

Vind jouw verhuizing plaats in de buurt van het centrum van Ede? Dan kan het zo zijn dat er een evenement plaatsvindt. Het is belangrijk dat je hier bij de verhuizing rekening mee houdt. Van Hunen Verhuizingen helpt je hier graag mee.

Vindt er tijdens de verhuisdatum een evenement plaats in de buurt van jouw oude of nieuwe woning in Ede? Dan heeft dit mogelijk invloed op je verhuizing.

Het kan zijn dat je een ontheffing aan moet vragen. Daarnaast kan het ook nodig zijn om andere aanvullende maatregelen te nemen. We helpen je hier dan ook graag bij. Van Hunen Verhuizingen kan dit allemaal voor je regelen als Erkende Verhuizer.