Verhuisbedrijf Ede

Verhuisbedrijf Ede‘’Uw verhuizing in Ede makkelijk en voordelig geregeld’’

Een verhuizing vergt veel tijd en energie. Zeker wanneer u de verhuizing volledig zelf gaat doen. Van Hunen Verhuizingen helpt u graag bij uw verhuizing en garandeert een overzichtelijk en zorgvuldig verhuisproces. Dit scheelt een hoop onnodige stress.

- Scherp tarief in Ede
- 60+ jaar ervaring in Ede
- Afgestemd op uw wensen
- Gratis gesprek met verhuisadviseur
- Speciale diensten
- Stappenplan verhuizen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden om uw verhuizing van of naar Ede te laten verzorgen door Van Hunen Verhuizingen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of telefonisch via 0316 - 24 88 45.

Verhuisbedrijf met ruime ervaring in Ede

De meeste mensen verhuizen slechts enkele keren in hun leven. Voor de medewerkers van Van Hunen Verhuizingen is dit een dagelijkse bezigheid. Het bedrijf bestaat al meer dan zestig jaar en dit heeft ons doen uitgroeien tot specialist in verhuizen.

Een persoonlijk verhuisaanbod voor u

De kracht van Van Hunen Verhuizingen ligt in onze persoonlijke benadering. Iedere verhuizing is uniek en daarom is er per definitie maatwerk vereist. In een gratis vrijblijvend gesprek met onze verhuisadviseur brengen we graag samen uw specifieke wensen in kaart.

Aan de hand hiervan kan er een offerte worden opgesteld zodat u weet waar u aan toe bent en u zich geen zorgen hoeft te maken over verrassingen achteraf. Van Hunen Verhuizingen kan tevens een breed aanbod aanvullende diensten verzorgen. Een handyman, verhuiscoördinator of schoonmaakservice? Bij Van Hunen Verhuizingen is het zo geregeld!

Uw verhuiswensen staan centraal

Van Hunen Verhuizingen kan helpen bij alle soorten verhuizingen in Ede. Wij helpen u graag door de complete verhuizing te verzorgen maar kunnen u ook ondersteunen bij een doe-het-zelf verhuizing. Uw persoonlijke wensen staan hierin centraal. Bij van Hunen Verhuizingen is alles mogelijk:

- Uitpakken verhuisdozen
- Schoon opleveren woning
- Meubels (de)monteren
- Complete inboedel in- en verpakken
- Afvoer overtollig meubilair
- Verlichting plaatsen
- Schilderijen plaatsen

Wij beschikken over professioneel materiaal en hebben speciaal ingerichte vrachtwagens in diverse uitvoeringen. Ook beschikken wij over professionele verhuisliften.

Evenementen in Ede

Wanneer uw verhuizing plaatsvindt in de buurt van het centrum van Ede, kan het zo zijn dat er een evenement plaatsvindt. Het is belangrijk dat u hier bij de verhuizing rekening mee houdt.

Mocht er tijdens de verhuisdatum een evenement plaatsvinden in de buurt van uw oude of nieuwe woning in Ede, dan heeft dit mogelijk invloed op uw verhuizing.

Mogelijk dient er een ontheffing te worden aangevraagd of is het nodig om andere aanvullende maatregelen te nemen. Van Hunen Verhuizingen kan dit voor u regelen.
Offerte aanvraag