Nationaal verhuizen


Verhuizen is voor de meeste mensen een zeldzame gebeurtenis. Voor verhuisbedrijf Van Hunen is het dagelijks werk, zelfs al meer dan 60 jaar. Hierdoor bent u voor een stressloze verhuizing bij ons aan het juiste adres. Door onze centrale ligging in het land kunnen we u in heel Nederland van dienst zijn.

Gratis bezoek van onze verhuisadviseur

Op uw verzoek komt onze ervaren verhuisadviseur geheel kosteloos en vrijblijvend bij u op gesprek. Alle onderdelen en mogelijkheden van de verhuizing worden uitgebreid met u doorgenomen, u kunt al uw wensen en eisen hierbij kenbaar maken. U ontvangt na dit bezoek een gedetailleerde offerte.

Erkend verhuisbedrijf

Van Hunen verhuizingen beschikt over het keurmerk ‘Erkende Verhuizers’. Dit betekent dat u kiest voor een professioneel verhuisbedrijf dat uw verhuizing van begin tot eind regelt. Er zijn verschillende redenen om voor een Erkende Verhuizer te kiezen:

- Vakkundige verhuizers
- Professioneel verhuismateriaal
- Heldere voorwaarden
- Verhuisgarantie, uw verhuizing wordt altijd uitgevoerd
- Uitgebreide verzekering van uw inboedel
- Geschillencommissie Verhuizen

Centraal gelegen verhuisbedrijf

Ons verhuisbedrijf opereert vanuit Duiven en is daarmee het aangewezen verhuisbedrijf in Nijmegen en Arnhem. Ook als u over de provinciegrenzen wilt verhuizen kunt u een beroep doen op onze diensten. Wij hebben ervaring met verhuizingen van en naar alle hoeken van het land. Met ons uitgebreide en gespecialiseerde wagenpark kunnen we u altijd een verhuizing op maat bieden.

Doe het zelf verhuizing

Van Hunen Verhuizingen kan u helpen bij uw doe-het zelf verhuizing tot het volledig uitvoeren van een compleet verzorgde verhuizing, waarbij wij op professionele wijze uw gehele inboedel in- en verpakken, uw meubilair dé- en monteren, verlichting en schilderijen overhangen, alle verhuisdozen worden uitgepakt, overtollig meubilair wordt afgevoerd tot en met het schoon opleveren van uw woning. Onze goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers maken bij uw verhuizing gebruik van het modernste materiaal. Naast onze speciaal ingerichte vrachtwagens, klein en groot, beschikken wij over professionele verhuisliften.