Het verhaal van ons verhuisbedrijf


Op 23 juni 1950 is Jaap van Hunen sr. van start gegaan in Apeldoorn met een bodedienst en het transporteren van leien platen voor biljarttafels. Het bedrijf groeide flink en al snel werd in Arnhem de eerste Hanomag driewieler aangeschaft, dit was in die tijd heel wat! Het bedrijf ging steeds meer verhuizingen uitvoeren, zodat er zelfs verhuiswagens werden gekocht, ook werd er kledingtransport gereden op het toenmalige Joegoslavië. Lompen heen en kostuums terug naar Nederland. Vanwege de groei, die het bedrijf doormaakte, werd het tijd dat het bedrijf zelf verhuisde van Arnhem naar een “echt” pand in Didam, aan de Wilhelminastraat.

Nieuwe bedrijfsruimte

Na 20 jaar bleek het pand aan de Wilhelminastraat echt te klein te zijn, waardoor er nogmaals werd gewisseld naar Babberich. Vanuit Babberich is er daarna verhuisd naar Duiven, de plek waar we nu nog steeds met volle tevredenheid zitten. We beschikken over een moderne opslagloods, fijne kantoorruimte en voldoende ruimte voor onze verhuiswagens. Onze toekomst zien wij met deze behuizing vol vertrouwen tegemoet.

Allround verhuisbedrijf

Momenteel noemen we ons, met 15 verhuizers, 2 grote verhuiswagens, 2 kleinere wagens, 2 verhuisliften, 100 x 20 foot containers voor opslag en 6 x 25 foot containers voor opslag, gerust het mooiste verhuisbedrijf van de Liemers/Achterhoek. Gezien onze centrale ligging in Gelderland kunt u naast nationale verhuizingen ook bij ons terecht voor internationale verhuizingen.