Verhuisbedrijf Apeldoorn


‘’Jouw verhuizing in Apeldoorn voordelig en onbezorgd geregeld’’

Verhuisbedrijf Apeldoorn - Zie je er tegenop om alle zaken die komen kijken bij je verhuizing zelf te moeten regelen? Van Hunen Verhuizingen heeft jarenlange ervaring met het strak organiseren van verhuizingen in Apeldoorn. Tijdens jouw verhuizing in of naar Apeldoorn nemen we dan graag deze zorg uit handen. Wat kun je bij een verhuizing in Apeldoorn door Van Hunen Verhuizingen verwachten?

- Een scherp tarief voor jouw verhuizing in Apeldoorn
- 70+ jaar ervaring met verhuizen in Apeldoorn
- Verzorgen van een complete verhuizing
- Gedeeltelijke verhuizingen
- Een persoonlijk stappenplan voor het verhuizen
- Jouw wensen staan centraal
- Een gratis vrijblijvend gesprek voor jou met een adviseur

Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Over je verhuizing van of naar Apeldoorn? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Of neem telefonisch contact op via 0316 248 845. Dan laten we je alle mogelijkheden weten over het verhuizen in Apeldoorn.

Alle soorten verhuizingen bij verhuisbedrijf Apeldoorn

Bij Van Hunen verhuisbedrijf Apeldoorn is het mogelijk om waar nodig hulp te krijgen. Bijvoorbeeld bij jouw doe-het-zelf verhuizing. Ook kun je de verhuizing compleet laten verzorgen. Laat je de verhuizing compleet verzorgen door Van Hunen Verhuizingen? De speciaal opgeleide en gemotiveerde medewerkers voeren het volgende werk uit:
- Complete inboedel in- en verpakken
- Meubels (de)monteren
- Verlichting te plaatsen
- Schilderijen op te hangen
- Het uitpakken van verhuisdozen
- Afvoer van het overtollig meubilair
- Het schoon opleveren van de woning

Van Hunen beschikt over modern materiaal als Erkende Verhuizer. Daarnaast hebben we ook speciaal ingerichte vrachtwagens. Deze zijn er in diverse uitvoeringen. Hierdoor hebben we voor iedere verhuizing een passende vrachtwagen. Ook beschikken wij als Erkende Verhuizer over professionele verhuisliften.

Verhuisbedrijf Apeldoorn met zeventig jaar ervaring

Een verhuizing goed en soepel laten verlopen? Dan is specialistische kennis en ervaring erg belangrijk. Een verhuizing moet je dan ook niet onderschatten. Wil je een verhuizing zelfstandig uitvoeren? Dan moet je er rekening mee te houden dat dit veel tijd in beslag neemt. En dat je daardoor ook mogelijk beroep moet doen op hulp van familie of vrienden. Naast alle overige zaken die je moet regelen bij het verhuizen in Apeldoorn kan dit ook voor veel stress zorgen.

Voor van Hunen Verhuizingen is verhuizen een proces dat dagelijks professioneel wordt uitgevoerd. Door onze ruime ervaring kunnen wij als verhuisbedrijf Apeldoorn iedere verhuizing dan ook strak georganiseerd laten verlopen. Dit scheelt je een hoop zorgen en daarnaast veel geregel.

Gratis vrijblijvend gesprek met onze verhuisadviseur

Ben je benieuwd hoe wij je kunnen helpen bij je verhuizing als verhuisbedrijf Apeldoorn? Geen verhuizing is hetzelfde. Daarom zorgt Van Hunen Verhuizingen altijd voor een persoonlijke aanpak. Zo verzorgen we jouw verhuizing op maat.
Wil je graag jouw wensen en ook je eisen in kaart hebben? Dit kan in een gratis gesprek met onze verhuisadviseur. Hierna kan er een vrijblijvende offerte voor jou worden opgesteld. Van Hunen Verhuizingen verzorgt bovendien verschillende aanvullende diensten. Zo kun je aangeven of je van de handyman, verhuiscoördinator of schoonmaakservice gebruik wil maken. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.
Wil je alvast een beetje een idee krijgen van de diensten die wij bieden? Van Hunen legt het in het kort voor je uit:

Een handyman
Het is wel zo fijn als je nieuwe woning ook daadwerkelijk af is wanneer je erin trekt. De handyman staat dan voor je klaar. De professionele handyman van Van Hunen Verhuizingen ondersteunt je in allerlei klussen. Zoals het ophangen van gordijnen, witten en diverse kleine werkzaamheden en reparaties. Niets is dan ook te gek en de handyman helpt je graag waar nodig. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Een verhuiscoördinator
Zie je op tegen de verhuizing? Moeten er veel dingen nog gedaan worden? Of zijn er veel andere zaken die je nog moet regelen? Omdat er bij een verhuizing behalve het verplaatsen van al jouw hebben en houden heel veel dingen bij komen kijken. Een verhuiscoördinator helpt je hierbij. Door ondersteuning te bieden en veel stress en zorgen uit handen te nemen. Daardoor kun je zorgeloos met ons als Erkende Verhuizer verhuizen.

De schoonmaakservice
Net al jouw spullen verplaatst? Dan is niets zo vervelend als het nog moeten schoonmaken van je voormalige woning. Daarvoor hebben wij verschillende diensten. Lees hier dan meer over de mogelijkheden.
Maar je kan ook een vrijblijvend gesprek aanvragen. Tijdens dit gesprek legt onze verhuisadviseur je graag de mogelijkheden uit. Dit gesprek over je verhuizing in Apeldoorn is gratis en vrijblijvend. Wil je graag een gesprek? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten over Apeldoorn en verhuizen?


Van Hunen Verhuizingen heeft alvast wat informatie voor je verzameld. Apeldoorn is een dorp in Gelderland en heeft 155.000 inwoners. Wist je dat het daarmee behoort tot de top tien van Nederlandse steden? Het dorp bestaat uit een combinatie van oude en nieuwe architectuur. Het heeft ondanks haar grootte geen stadsrechten. Het dorp Apeldoorn staat bekend om zijn groene karakter. Heb je zin in in een dagje uit? Je vind in Apeldoorn veel attracties zoals de Apenheul, Julianatoren en het Paleis het Loo. Er is dan ook veel vermaak voor allerlei verschillende leeftijden.

Ga je verhuizen naar Apeldoorn of ben je al verhuisd? Van Hunen Verhuizingen helpt je graag met het vinden van de weg in jouw nieuwe dorp Apeldoorn. Meer weten over belangrijke plekken in Apeldoorn? Bekijk dan deze plekken, die wij als Van Hunen verhuisbedrijf Apeldoorn voor jou hebben opgezocht.

Het gemeentehuis in Apeldoorn
Marktplein 1
7311 LG Apeldoorn

Het VVV Kantoor in Apeldoorn
Vosselmanstraat 299
7311 LC Apeldoorn