Van Hunen Verhuizingen
al meer dan 70 jaar


Verhuizen is voor de meeste mensen een zeldzame gebeurtenis. Voor verhuisbedrijf Van Hunen is het dagelijks werk, zelfs al meer dan 70 jaar. Bekijk wat Van Hunen Verhuizingen voor je kan betekenen.


Diensten Contact

Verhuizen, wat nu?


Je gaat verhuizen? Verhuisbedrijf Van Hunen helpt je bij zowel nationale als internationale verhuizingen. Tegen een scherp tarief zorgen wij ervoor dat jouw spullen de aandacht krijgen die ze verdienen. Vraag hier gratis en vrijblijvend een offerte aan!Download de inventarislijst

Stuur ons gerust een ingevulde inventarislijst voor een vrijblijvende offerte op maat!


Bij verhuizen moet je aan veel dingen denken. Er worden vaak zaken over het hoofd gezien. Van Hunen verhuizingen kan hierin uitstekend ondersteunen. Om een goed overzicht te krijgen hebben wij een inventarislijst gemaakt. Op basis van een ingevulde inventarislijst kunnen wij snel een offerte maken zodat je direct weet wat de verhuizing gaat kosten.

Snel en eenvoudig een overzicht krijgen van je inventaris? Download onze inventarislijst. Vul deze in en stuur deze naar info@vanhunenverhuizingen.nl. Mocht je vragen hebben? Geen probleem, neem gerust contact op met ons.
9.3

Super verhuizing gehad

Professioneel, vriendelijk en ook zeer vlot!
- Lent

Fantastische service

Heel tevreden met van Hunen verhuizingen. Precies op de afgesproken tijd. Heel netjes en voorzichtig met onze huisraad omgegaan. Dikke plus.
- Zevenaar

Kind and efficient

The service was really good and the workers very kind.
- WAGENINGEN

Het leek veelbelovend maar was toch een teleurstelling

DE online offerete was een lokkertje was de goedkoopste maar bleek van alles bij te komen werd dus 25% duurder . Schade aan stoel ,een kast die niet omlaag kon enz.

Reactie van het bedrijf

geachte heer van Leeuwen, bedankt voor uw reactie en jammer om te zien dat u er zo over denkt. de kast die u bedoelde hebt u gezegd dat hij van de trap af kon maar het paste niet en daar bent u bij geweest en gezien en toveren kunnen we nog steeds niet. dan de melding van de stoel , op de dag toen wij er waren was er niks en dan heeft de klant de kans om als er wat zou zijn dit met 2 dagen te melden want anders kan het ook zijn dat er wat in huis is gebeurd waar wij niet de schuld van zijn . de spullen hebben bij mijn broer in de auto uitgestald gestaan tijdens het transport en niet gestapeld of iets , verder zijn alles design meubels strak ingepakt en hebt u ALL THE WAY alles constant in de gaten gehouden , uw goed recht maar dan was de stoel ook opgevallen als wij dit hadden gedaan en waren wij best wel grote jongens geweest om dit toe te geven maar zo is het niet gegaan . dat mensen tegenwoordig met een review proberen hun gelijk te halen en als druk middel gebruiken is jammer en dan houd ik mij vast aan de goede cijfers die we gelukkig krijgen. de kosten is een eerste indicatie en dan komen we kijken en zien we dat het meer is als opgegeven en maken we een offerte . dan krijgt u de kans om JA of NEE te zeggen en u hebt JA gezegd voor de grotere hoeveelheid , dus ook weer een onterechte beschuldiging. wij doen niks zomaar , altijd de klant de keuze laten . ik wilde dit toch kwijt want vind het niet fair als wij hiermee anders worden neergezet als dat wij in werkelijkheid zijn . met vriendelijke groeten , Rob van Hunen.

- Nijmegen

Klantervaringen

 • Femke Mulders
  Jullie maken een verhuizing makkelijker en aangenamer. Sfeer tussen collega's erg goed en leuk zelfs met deze warmte, petje af voor jullie! Volgende keer weet ik jullie weer te vinden.
  Femke Mulders
 • Vincent van den Broek
  Echt een super team aan verhuizers kwam er bij ons de spullen inladen en op het nieuwe adres uitpakken.. Alles werd netjes op zijn plek gezet.. Het team wat er was liep als een gesmeerde machine.. Echt top werk!! �
  Vincent van den Broek
 • Rob Ellenbroek
  Ze hebben de verwachtingen overtroffen! Meer gedaan dan om gevraagd was.Goede eigen initiatieven genomen en het was allemaal snel klaar
  Rob Ellenbroek
 • Tineke Cobussen
  Piano verhuizing naar de 4e etage! Wat een klasse en professionaliteit! Dank jullie wel mannen! Wij weten wel wie we de volgende keer vragen. Echt een aanrader.????
  Tineke Cobussen
 • Jeffrey Stienstra
  Geweldige mensen! Hele verhuizing van a tot z proffesioneel afgehandeld! Alleen dat U en meneer en mevrouw begon wel irritant te worden. Bedankt jordy, Brian en Henk en de rest! Henk is mijn held van vandaag.
  Jeffrey Stienstra

Van Hunen Verhuizingen
is aangesloten bij