Vraag hier jouw offerte aan

Wilt u snel een offerte hebben? Download dan de inventarislijst, vul deze in en stuur het naar info@vanhunenverhuizingen.nl .
Zo hebben wij snel inzicht wat jouw inventaris is en hoeveel werk dit is.

Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Download inventarislijst
Bel ons

+31 (0) 316 - 24 88 45

Email adres

info@vanhunenverhuizingen.nl

Maandag t/m vrijdag

08:30 - 17:00 uur


Contactformulier  9.3

  Top verhuizing en voor de derde keer zelfs

  Goeie ploeg mensen die je binnen 6 uur van a naar b verhuizen met ervaring, inzicht, en begrip. Van intake, administratie tot uitvoering alleen maar lof! Reuze bedankt!
  - Huissen

  Duidelijke afspraken; goed nagekomen.

  De intake en de offerte voor deze verhuisklus waren helder. Het contact met kantoor verliep steeds prettig. De verhuizers werkten zorgvuldig. Het waren allen prettige mensen om over de vloer te hebben. Eindafrekening ook geheel volgens afspraak.
  - Duiven

  Snel, vakkundig, individueel en uitstekende service

  Dit is de tweede keer dat ik met van Hunen ben verhuisd. Zeer correct en vriendelijk personeel waarbij iets extra's doen voor de klant alle ruimte is. Daarnaast vakkundig en snel met de juiste veiligheid voor de spullen.
  - Kampen

  Ontzorgd met humor en nauwkeurigheid

  Het was een heel fijn idee dat de verhuizers zouden komen. Ik kreeg van tevoren voldoende dozen aangeleverd in verschillende maten en instructies voor het slim inpakken. Alles goed voorbereid en tijdens de verhuizing verliep alles op rolletjes. En waar het even tegenzat, of er een kink in de kabel, werd er snel een oplossing gevonden. Er werd hard gewerkt, niets leek te veel te zijn en daarbij hebben we veel gelachen. Een fijne ontspanning verhuizing dus!
  - Wolfheze