Vraag hier jouw offerte aan

Wilt u snel een offerte hebben? Download dan de inventarislijst, vul deze in en stuur het naar info@vanhunenverhuizingen.nl .
Zo hebben wij snel inzicht wat jouw inventaris is en hoeveel werk dit is.

Uiteraard is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Download inventarislijst
Bel ons

+31 (0) 316 - 24 88 45

Email adres

info@vanhunenverhuizingen.nl

Maandag t/m vrijdag

08:30 - 17:00 uur


Contactformulier  9.3

  Super verhuizing gehad

  Professioneel, vriendelijk en ook zeer vlot!
  - Lent

  Fantastische service

  Heel tevreden met van Hunen verhuizingen. Precies op de afgesproken tijd. Heel netjes en voorzichtig met onze huisraad omgegaan. Dikke plus.
  - Zevenaar

  Kind and efficient

  The service was really good and the workers very kind.
  - WAGENINGEN

  Het leek veelbelovend maar was toch een teleurstelling

  DE online offerete was een lokkertje was de goedkoopste maar bleek van alles bij te komen werd dus 25% duurder . Schade aan stoel ,een kast die niet omlaag kon enz.

  Reactie van het bedrijf

  geachte heer van Leeuwen, bedankt voor uw reactie en jammer om te zien dat u er zo over denkt. de kast die u bedoelde hebt u gezegd dat hij van de trap af kon maar het paste niet en daar bent u bij geweest en gezien en toveren kunnen we nog steeds niet. dan de melding van de stoel , op de dag toen wij er waren was er niks en dan heeft de klant de kans om als er wat zou zijn dit met 2 dagen te melden want anders kan het ook zijn dat er wat in huis is gebeurd waar wij niet de schuld van zijn . de spullen hebben bij mijn broer in de auto uitgestald gestaan tijdens het transport en niet gestapeld of iets , verder zijn alles design meubels strak ingepakt en hebt u ALL THE WAY alles constant in de gaten gehouden , uw goed recht maar dan was de stoel ook opgevallen als wij dit hadden gedaan en waren wij best wel grote jongens geweest om dit toe te geven maar zo is het niet gegaan . dat mensen tegenwoordig met een review proberen hun gelijk te halen en als druk middel gebruiken is jammer en dan houd ik mij vast aan de goede cijfers die we gelukkig krijgen. de kosten is een eerste indicatie en dan komen we kijken en zien we dat het meer is als opgegeven en maken we een offerte . dan krijgt u de kans om JA of NEE te zeggen en u hebt JA gezegd voor de grotere hoeveelheid , dus ook weer een onterechte beschuldiging. wij doen niks zomaar , altijd de klant de keuze laten . ik wilde dit toch kwijt want vind het niet fair als wij hiermee anders worden neergezet als dat wij in werkelijkheid zijn . met vriendelijke groeten , Rob van Hunen.

  - Nijmegen